Meniu Meniu

Program livrari:

11:00 - 22:00

Comanda minima:

50 lei in Iasi

Comenzi telefonice:

0741258220

TERMENI SI CONDITII


 

Utilizarea site-ului www.club20bamboo.ro, incluzand accesul, navigarea, comentariile facute si produsele comandate, reprezinta acordul implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul acestui document. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica unilateral continutul acestui document, fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

 

Intregul continut al site-ului www.club20bamboo.ro, reprezentand texte, imagini, elemente de grafica web, este proprietatea Club 20 Bamboo si intra sub incidenta Legii nr. 8/1996 privind protectia drepturilor de autor si a legislatiei privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricarui element dintre cele publicate mai sus fara acordul Club 20 Bamboo se pedepseste conform legilor. Pentru raportarea oricaror incalcari cu privire la legislatia privind drepturile de autor si de proprietate intelectuala, contactati-ne pe e-mail, la club20bamboo@yahoo.com sau la telefon - 0741.258.220.

 

Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, administratorii www.club20bamboo.ro recomanda utilizatorilor citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor enuntate in documentul de fata.

 

Denumim Vanzator societatea comerciala reprezentata de Club 20 Bamboo si de administratorii acesteia.

 

Denumim Cumparator persoana care lanseaza o comanda pe site-ul www.club20bamboo.ro, indiferent ca este persoana fizica sau juridica.

 

Produse si politica de preturi

Club 20 Bamboo isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.club20bamboo.ro sunt intotdeauna insotite de bon fiscal, atat la servirea in restaurant, cat si la livrarile efectuate la domiciliul sau sediul clientilor.

 

Club 20 Bamboo isi rezerva dreptul de a actualiza zilnic preturile, acestea fiind purtatoare de TVA in valoare de 9% (cu exceptia bauturilor alcoolice, la care TVA este de 19%). In caz de neconcordanta intre pretul zilnic si cel afisat pe site, pretul de livrare este cel accepat de client in urma discutiei cu Vanzatorul, in speta, reprezentantii Club 20 Bamboo, prin operatorii sai.

 

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, fiind posibile neconcordante in materie de forma sau culoare.

 

Plata si livrare
Plata produselor comandate prin intermediul site-ului www.club20bamboo.ro se poate efectua la livrare, atat numerar cat si prin POS. Livrarea produselor se face de catre agentii Club 20 Bamboo, conform unui interval de timp rezonabil, stabilit de comun acord intre Vanzator si Cumparator.

 

Livrarea se face in Municipiul Iasi (minimum 50 lei/ comanda), in comunele limitrofe municipiului Iasi (minimun 100 lei/ comanda), intre orele 12 si 22. Timpul estimat de livrare: intre 30-60 minute, in functie de zona.

 

Club 20 Bamboo nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierea produselor si eventuale diferente intre informatiile cu titlu de prezentare si produsele livrate. Totodata, Club 20 Bamboo isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile care nu se mai regasesc in oferta curenta.

 

Politica de retur
In cazul neconcordantelor intre pretul afisat pe site si cel real, Club 20 Bamboo isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Cumparatorul despre acest lucru si eventuala eroare de ordin intern. Orice reclamatie privind starea produselor trebuie comunicata imediat Vanzatorului, pentru verificarea si inlocuirea acestora, atunci cand acest lucru se impune.

 

Confidentialitate
Utilizatorii site-ului www.club20bamboo.ro pot face comentarii cu privire la produsele si serviciile oferite, la sectiunea special dedicata. Acestea pot fi publicate de administratorul site-ului, dupa o verificare prealabila. Administratorul isi rezerva dreptul de a restrictiona publicarea comentariilor cu continut obscen, ilegal, rasist ori xenofob.

 

Club 20 Bamboo va folosi datele personale transmise de Cumparator doar in scopul mentionat, al livrarii de bunuri si servicii sau al transmiterii de mesaje promotionale catre Cumparator. Administratorii acestui site nu vor face publice si nu vor instraina gratuit sau contra cost date privind informatiile personale ale clientilor.

 

Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate in cadrul website-ului nostru si care nu este tratata de nici un articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila intre Vanzator si Cumparator. In caz contrar, competenta revine instantelor de judecata.


Acordul dat pentru termenii si conditiile enuntate pe www.club20bamboo.ro, reprezinta asumarea in totalitate de catre utilizatori a consecintelor ce decurg din navigarea si folosirea acestui site.