Meniu Meniu

Program livrari:

11:00 - 22:00

Comanda minima:

50 lei in Iasi

Comenzi telefonice:

0741258220

Informatii Livrari


 

Atat pentru iesenii cu un program foarte incarcat cat si pentru cei care, din diverse motive, nu reusesc sa ajunga la restaurantul nostru din Iasi, Str. Moara de Foc nr. 20 , Club 20 Bamboo pune la dispozitie servicii eficiente de livrari.

 

Meniurile preferate vor ajunge in cel mai scurt timp, calde si savuroase, la domiciliul sau sediul companiei dumneavoastra.

 

Livrarea produselor se face pe raza Municipiului Iasi pentru comenzi minime de 50 de lei, iar pentru zonele limitrofe comanda minima este de 100 de lei.

 

Programul de livrari este intre orele 11.00 – 21.00, iar timpul estimat pentru onorarea unei comenzi este intre 30-90 minute, in functie de zona.

 

Plata produselor se poate face cash.

 

Produsele comercializate prin intermediul website-ului nostru sunt intotdeauna insotite de bon fiscal. Preturile afisate pe site includ taxele TVA aferente.

 

Produsele prezentate in cadrul website-ului nostru sunt cu titlu de prezentare.

 

Pentru a va bucura de cel mai variat meniu de preparate chinezesti, va invitam sa apelati cu incredere la serviciul nostru de livrari:

 

Telefon: 0741.258.220

 

Orice sugestie sau neconcordanta intre pretul produsului afisat pe site si comanda dumneavoastra, ne-o puteti comunica atat telefonic, cat si prin

 

E-mail: club20bamboo@yahoo.com