X
Am inchis restaurantul pentru doua luni, timp in care vom face schimbari care va vor incanta!
Va cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate si va asteptam la redeschidere in luna octombrie!
Meniu Meniu

Program livrari:

12:00 - 22:00

Comanda minima:

40 lei in Iasi

Comenzi telefonice:

0741258220

Business Lunch


MOMENTAN INDISPONIBIL

 

Club 20 Bamboo sta la dispozitia clientilor cu un restaurant spatios, cu decoruri si gradini inspirate din arhitectura orientala, in care putem organiza atat aniversari sau petreceri cu prietenii, cat si evenimente corporate, conferinte si dineuri.

 

Pentru a putea discuta in voie cu partenerii de afaceri sau colaboratorii apropiati, Club 20 Bamboo va pune la dispozitie un separeu, in cadrul caruia va puteti bucura de discretie totala si aceeasi servire ireprosabila, fara a avea nevoie de inchirierea intregului restaurant.

 

Pentru cele mai trainice afaceri, Club 20 Bamboo va asteapta in fiecare zi, intre orele 12.00 – 15.00, cu ofertele de Business Lunch, la un pret special de 24 lei. Dumneavoastra alegeti supa din urmatoarele variante disponibile: supa acra picanta de pui, supa de vacuta sau supa de curry cu piept de pui sau felul principal din cadrul acestei game de produse puse la dispozitia dumneavoastra: plita pui, plita porc, plita mixta, pui dulce acrisor, pui cu aroma de peste, vita Shi Jin, pui cu ardei si urechi de lemn, porc cu ardei si urechi de lemn, porc Beijing, * garnitura: orez cu legume.

Ceaiul sau cafeaua sunt oferite din partea casei!

 

Va asteptam la restaurantul nostru din

Iasi, Str. Moara de Foc nr. 20

 

Pentru rezervari, va stam oricand la dispozitie:

 

Telefon: 0232.258.220

 

Email: office@club20bamboo.ro